Instruktør

Ane Wraae Nielsen
Katja Sejer Nielsen

Instruktør 

Lars Aalund Kruuse

Jeg har gennem mit liv dyrket meget forskellig idræt. 

De sidste 10 år har det været instruktør i gymnastikken som har fyldt mest. 

På mine hold er det sammenholdet på holdet der er vigtigt og at der ikke bliver mobbet. Alle skal kunne være med på deres niveau. Træningerne skal være sjove, men stadig udfordre de udøverne. 

Det der motiver mig til, at møde op uge efter uger er, at se den udviklingen der sker henover sæsonen, med den enkle udøver og med holdet som helhed.  

Line Poulsen

Jeg har dyrket gymnastik siden jeg startede på "mor-far-barn-holdet" som helt lille og indtil jeg tog på gymnastik-efterskole. Min trænererfaring stammer fra TaeKwon-Do, hvor jeg var instruktør i flere år.

Da jeg blev mor for første gang i 2015, måtte jeg træde til som instruktør hvis min datter skulle gå til gymnastik. Og siden trådte jeg ind i bestyrelsen i 2017.

Jeg elsker at se børnenes motorik og sociale kompetencer udvikle sig, da jeg tror på at det er sådan vi alle bliver bedre mennesker.


Jeg blev valgt som formand i Nuuk Gymnastik i 2020 og genvalgt i 2022.

Malene Nielsen
Melissa Hansen
Nicolaj Graversen

Jeg har dyrket rigtig meget gymnastik igennem en stor del af sit liv. Jeg har både været aktiv som gymnast og træner så jeg ved hvad gymnasterne tænker, og hvilke udfordringer de har ved alle de forskellige spring og rytmeøvelser de kommer igennem.

Min største motivation er at have det sjovt og se gymnasternes udvikling.
 

Phillip Petersen
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram