Junior Spring 7 klasse +

Info

Holdet for piger og drenge der ønsker at videreudvikle sig i gymnastikken. Vi har fokus på styrke, smidighed, balance, akrobatik, rytme, spring og opvarmning. Vi fortsætter springelementerne fra de foregående hold men vi differencirer i træningen sådan at nybegyndere også er meget velkomne.

Holdet er ligeledes et opvisningshold hvor vi forsøger at komme ud I byen og vise hvad vi kan. Derfor starter opvisnings programmet allerede tidligt med at blive sammensat i forskellige elementer. 

 Følgende er betingelser man accepterer for at kunne blive meldt ind i klubben:

§ Afbud til træninger skal meldes på app’en ”Klubmodul” eller direkte til instruktøren ved træningen (gymnaster på 1.klasse og op kan selv krydse af på papir ved træning)

§ Udebliver gymnasten fra to træninger i træk, uden forudgående afbud betragtes dette som en udmeldelse af foreningen og den næste på venteliste vil blive optaget (dette er for at respektere instruktørens og hjælpetrænernes frivillige arbejde og holdene ikke kun er halvt fyldte, samt at vi oplever lange ventelister)

§ Foreningen er tilladt at tage stemningsbilleder til træninger og arrangementer - såvidt muligt uden børn i profil. Ved indmeldelse i foreningen accepteres at disse billeder må bruges til promovering, fx facebook, hjemmeside og Nuuk Ugeavis.

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Juniorspring - 7 klasse og op35
Torsdag Tid: 18:30 - 20:00
Sted: Atuarfik Hans Lynge, Gymnastik
Instruktør: Aminguak Lena Mathæussen / Birgit Guldager nielsen / Laila Pedersen / Lars Aalund Kruuse / Patrick Holmquist Andersen /
Holdnummer: 35
Periode: 01.09.2022 - 30.06.2023
Tilmeldte: 38/45
Pris: 700 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram