Spring Øvede

Info

Spændende hold for den øvede gymnast i alderen 10 år og op efter. 

Spring øvede er for dig som allerede går på et andet springhold, og som har lyst til at springe mere end en gang om ugen. 
Der er krav om høj mødeprocent, og en aktiv tilgang til alle træningerne. Focus vil ligge på udvikling af eksisterende og nye spring, tilpasset den enkelte gymnast i videst mulig omfang. 
 

Følgende er betingelser man accepterer for at kunne blive meldt ind i klubben:

§ Afbud til træninger skal meldes på app’en ”Klubmodul” eller direkte til instruktøren ved træningen (gymnaster på 1.klasse og op kan selv krydse af på papir ved træning)

§ Udebliver gymnasten fra to træninger i træk, uden forudgående afbud betragtes dette som en udmeldelse af foreningen og den næste på venteliste vil blive optaget (dette er for at respektere instruktørens og hjælpetrænernes frivillige arbejde og holdene ikke kun er halvt fyldte, samt at vi oplever lange ventelister)

§ Foreningen er tilladt at tage stemningsbilleder til træninger og arrangementer - såvidt muligt uden børn i profil. Ved indmeldelse i foreningen accepteres at disse billeder må bruges til promovering, fx facebook, hjemmeside og Nuuk Ugeavis.

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

21
Tirsdag Tid: 18:30 - 20:00
Sted: Atuarfik Hans Lynge, Gymnastik
Instruktør: Flemming Petersen / Lars Aalund Kruuse / Mikkel Andreasen / Nicolaj Graversen / Patrick Holmquist Andersen /
RGVyIGVyIHVkdGFnZWxzZSBww6UgaG9sZGV0Lg==
Periode: 01.09.2021 - 31.05.2022
Tilmeldte: 16/25
Pris: 508 kr.
Tilmeld

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle