Info

Nyt spændende hold for den øvede gymnast i alderen 10 år og op efter. 

Spring øvede er for dig som allerede kan en lille smule. Det vil sige hvis du har gået til gymnastik før, eller lavet nogle fede spring i en havetrampolin så er holdet måske noget for dig. Der stilles krav til fremmøde både tirsdag og søndag, men til gengæld lærer man rigtig meget )
 
OBS - For at gå på holdet er der krav om at man som minimum allerede kan mestre at lave en araber flikflak med kun lidt modtagning eller at man i en havetrampolin eller lign kan lave en baglæns salto.
Er man i tvivl så vent med at tilmelde jer holdet til barnet har været til deres første træning på et andet hold.
 

Følgende er betingelser man accepterer for at kunne blive meldt ind i klubben:

§ Afbud til træninger skal meldes på app’en ”Klubmodul” eller direkte til instruktøren ved træningen (gymnaster på 1.klasse og op kan selv krydse af på papir ved træning)

§ Udebliver gymnasten fra to træninger i træk, uden forudgående afbud betragtes dette som en udmeldelse af foreningen og den næste på venteliste vil blive optaget (dette er for at respektere instruktørens og hjælpetrænernes frivillige arbejde og holdene ikke kun er halvt fyldte, samt at vi oplever lange ventelister)

§ Foreningen er tilladt at tage stemningsbilleder til træninger og arrangementer - såvidt muligt uden børn i profil. Ved indmeldelse i foreningen accepteres at disse billeder må bruges til promovering, fx facebook, hjemmeside og Nuuk Ugeavis.

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen