Opvisnings holdet

Info

OBS - Der vil være udtagelse, så man er ikke garanteret en plads

Spændende hold for den øvede gymnast i alderen 10 år og op efter. 

Udtagelses holdet er for dig som allerede går på et andet springhold, og som har lyst til at springe mere end en gang om ugen. Holdet er også det primære hold til når vi skal ud til andre events og holde opvisninger og generelt vise gymnastikken frem i Grønland.
Der er krav om høj mødeprocent, og en aktiv tilgang til alle træningerne. Focus vil ligge på tidlig udvikling af et opvisningsprogram samt udvikling af eksisterende og nye spring, tilpasset den enkelte gymnast i videst mulig omfang. 
 

Følgende er betingelser man accepterer for at kunne blive meldt ind i klubben:


§ Afbud til træninger skal meldes på app&rsquoen &rdquoKlubmodul&rdquo eller direkte til instruktøren ved træningen (gymnaster på 1.klasse og op kan selv krydse af på papir ved træning)

§ Udebliver gymnasten fra to træninger i træk, uden forudgående afbud betragtes dette som en udmeldelse af foreningen og den næste på venteliste vil blive optaget (dette er for at respektere instruktørens og hjælpetrænernes frivillige arbejde og holdene ikke kun er halvt fyldte, samt at vi oplever lange ventelister)

§ Foreningen er tilladt at tage stemningsbilleder til træninger og arrangementer - såvidt muligt uden børn i profil. Ved indmeldelse i foreningen accepteres at disse billeder må bruges til promovering, fx facebook, hjemmeside og Nuuk Ugeavis.

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram