Børn 5 år

Info

Holdet er for dig som elsker at løbe, lege, klatre, hoppe og danse med fuld fart på. Vi skal have alle redskaber på gulvet, synge og grine og meget mere, hvilket alt sammen vil være med til at styrke børnenes motorik.

Holdet er uden forældre, men de første par gange vil det være ok at forældren i starten af træningen er til stede for at barnet lige kan føle sig tilpas.
 

Følgende er betingelser man accepterer for at kunne blive meldt ind i klubben:

§ Afbud til træninger skal meldes på app’en ”Klubmodul” eller direkte til instruktøren ved træningen (gymnaster på 1.klasse og op kan selv krydse af på papir ved træning)

§ Udebliver gymnasten fra to træninger i træk, uden forudgående afbud betragtes dette som en udmeldelse af foreningen og den næste på venteliste vil blive optaget (dette er for at respektere instruktørens og hjælpetrænernes frivillige arbejde og holdene ikke kun er halvt fyldte, samt at vi oplever lange ventelister)

§ Foreningen er tilladt at tage stemningsbilleder til træninger og arrangementer - såvidt muligt uden børn i profil. Ved indmeldelse i foreningen accepteres at disse billeder må bruges til promovering, fx facebook, hjemmeside og Nuuk Ugeavis.

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Årgang 201613
Søndag Tid: 12:00 - 13:00
Sted: Atuarfik Hans Lynge, Gymnastik
Instruktør: Bjørn Søvsø Jensen / Karen Dalgaard Pedersen / Sara Thiesen /
Hjælpetræner: Klara Spring /
Holdnummer: 13
Periode: 01.09.2021 - 31.05.2022
Tilmeldte: 25/25
Pris: 508 kr.
Udsolgt

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle