Klubmodul henter siden
Voksenhold
30
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Et kombi hold for voksne med blandede temaer
 
Vi har fået mange forespørgsler på voksentræning i de sidste 2 sæsoner hvor holdet har været lukket ned, så nu forsøger vi igen, men med et nyt koncept.
 
Tilmeld dig gratis til holdet, og betalt ved deltagelse.
 
Vi vil så have en medlems database vi kan skrive ud til og høre om et forventet antal deltagere så vi ikke står til en træning uden der kommer nogen.
 
Kom frisk ! :) 
 

Følgende er betingelser man accepterer for at kunne blive meldt ind i klubben:

§ Afbud til træninger skal meldes på app’en ”Klubmodul” eller direkte til instruktøren ved træningen (gymnaster på 1.klasse og op kan selv krydse af på papir ved træning)

§ Udebliver gymnasten fra to træninger i træk, uden forudgående afbud betragtes dette som en udmeldelse af foreningen og den næste på venteliste vil blive optaget (dette er for at respektere instruktørens og hjælpetrænernes frivillige arbejde og holdene ikke kun er halvt fyldte, samt at vi oplever lange ventelister)

§ Foreningen er tilladt at tage stemningsbilleder til træninger og arrangementer - såvidt muligt uden børn i profil. Ved indmeldelse i foreningen accepteres at disse billeder må bruges til promovering, fx facebook, hjemmeside og Nuuk Ugeavis.

 
Læs mere
Startdato
01.09.2020
Slutdato
30.06.2021
Tid/Sted
Søndag 17:00-19:00 Atuarfik Hans Lynge, Gymnastik
Pris
0,00 kr.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle